Monday, December 15, 2008

Felicidades..

Semalam Mr. T ada grading Aikido. Hehhehee.. kesian dia aku punye grading next year bulan Mac.. dia dapat markah tinggi. kesian lepas habis grading dia tunjuk birat dan lebam sana sini yang dia dapat..
tanya comment aku pasal grading dia... aku tahu dia boleh buat.. chaiyokk..chaiyokk.. aku?? kalau aku setiap kali nak grading aku mesti tension.. stress gilerrr.. bukan sebab aper sebab nyer aku takut tak boleh buat.. Kak A cakap kalau sensei nyer student grading care macam nak bunuh orang.. hikkhikk.. bukan bunuh kak A we just show our techniq only.. perform what sensei already teach us.. hiikkhiikkk..
but to MR. T "felicidades para ti .. resultado de clasificación gracias por todo. usted siempre estará allí cuando lo necesito. i de verdad agradezco"
tapi kan aku nak spring dekat L perrggghh.. bayang kan dia boleh stand almost 2 hours perform the techniq.. kalau aku dah lembik dahh.. muke dia kann boleh selamberr deekk jerkk.. mcm tak ader pa perr.. robot aper budak nie.. aku dengan Mr. T kagum sungguh.. tabik spring lahh.... toooiiinnnggggg..... ayat Mr. T "so next grading is your turn we will start training from now okey.. no more fun.." BOSANN.. but what to do if dia dapat hisghest mark takkan aku nak dapat bawah pulak.. kene buat betul2.. insyaALLAH..
after grading.. makan KFC.. alamak.. lupe nak ambik gambar laa pulak.. next time k.. lepas tu gi meeting utk Dinner next year bulan julai.. aku show cover buku.. lepas comunity decided so aku still need touch up a few thing.. nanti cerita k..

2 comments:

jems666 said...

how is ur life out there?

Aiko Nilakandi said...

Alhamdulillah.. what about u